Douchestoel Solo Deluxe met zachte zitting en rugleuning | 5021196594963 |

De douchestoel Solo deluxe is een opklapbare douchestoel voor aan de muur. De Solo Deluxe is uitgevoerd met twee poten, waardoor deze douchestoel extra stabiel is en dus veilig in gebruik. Verder heeft deze douchestoel wegklapbare armleuningen een zachte zitting en een rugleuning voor meer comfort tijdens het douchen. De ribbels op de zitting zorgen ervoor dat u niet wegschuift tijdens gebruik. De douchestoel heeft een maximaal gebruikersgewicht van 190 kg.

Verstelbaar in hoogte
De douchestoel Solo Deluxe is in hoogte te verstellen van 46,5 cm tot 61,5 cm. Dit kunt u doen door middel van het kliksysteem op de poten waarmee u de hoogte in stappen kunt verstellen. De rubber doppen kunt u nog in en uit draaien, dit is makkelijk wanneer de ondergrond niet helemaal gelijk is. Hiermee voorkomt u dat de poten de grond niet helemaal raken.

Veiligheid & Comfort
Om extra comfort te bieden is de douchestoel Solo Deluxe uitgevoerd met een groot zitvlak. Ook is de zitting voorzien van ribbels zodat u niet wegschuift tijdens het douchen. De zachte PU zitting en rugleuning zorgen voor meer comfort.

Pluspunten douchestoel Solo Deluxe:
Wandmontage douchestoel
Zeker en stabiel
Opklapbare armleuningen
Rugleuning
Groot zitvlak met ribbels tegen schuiven
In hoogte verstelbaar (kliksysteem)
Veel grip door rubberen poten
Eenvoudig te reinigen
Max. gebruikersgewicht 190 kg

Montage hoogte
Op welke hoogte moet ik de douchestoel aan de muur bevestigen? De ideale hoogte ligt tussen de 45 en 55 cm. Dit is afhankelijk van uw lichaamslengte. Het éénvoudigste is om de gebruiker op een makkelijke stoel te laten zitten, en dan deze hoogte aan te houden. Zorg er wel voor dat beide voeten plat op de grond komen. Om de veiligheid te waarborgen.

Montage materiaal
Er wordt geen bevestigingsmateriaal meegeleverd. Dit kunt u halen bij een bouwmarkt bij u in de buurt. Zorg er wel voor dat u RVS schroeven gebruikt. Om roestvorming te voorkomen op uw tegels of muur.

Montage ondergrond
Omdat deze douchestoel is uitgevoerd met poten kan deze op vrijwel iedere muur bevestigd worden. Door de poten wordt het gewicht verdeeld, zodat niet al het gewicht aan de muurplaten komt te hangen.

Prijs:  229.00  (klik hier voor meer informatie