Douchezitting Solo opklapbaar met poten | 5021196594994 |

Douchezitje voor aan de muur met poten. Wanneer u een kleinere douche of beperkte ruimte heeft voor een douchestoel. Is deze opklapbare douchezitting met poten de oplossing. Deze heeft een zachte PU zit voor meer comfort en is éénvoudig te reinigen. Het douchezitje is op gewenste hoogte aan de muur te bevestigen door gebruik te maken van de bevestigingsgaten in de montage plaat. De schroefbare poten zijn dan op dezelfde hoogte af te stellen. De maximale belasting bedraagt 160 kg.

Voordelen douchezitje opklapbaar met poten:
Veilig douchen
Comfortabele zitting
Ruimte besparend
Op vrijwel elke muur te plaatsen
Maximale belasting 160 kg

Montage hoogte
Op welke hoogte moet ik het zitje aan de muur bevestigen? De ideale hoogte ligt tussen de 45 en 55 cm. Dit is afhankelijk van uw lichaamslengte. Het éénvoudigste is om de gebruiker op een makkelijke stoel te laten zitten, en dan deze hoogte aan te houden. Zorg er wel voor dat beide voeten plat op de grond komen. Om de veiligheid te waarborgen.

Montage materiaal
Er wordt geen bevestigingsmateriaal meegeleverd. Dit kunt u halen bij een bouwmarkt bij u in de buurt. Zorg er wel voor dat u RVS schroeven gebruikt. Om roestvorming te voorkomen op uw tegels of muur.

Montage ondergrond
Omdat deze douchezitting is uitgevoerd met poten kan deze op vrijwel iedere muur bevestigd worden. Door de poten wordt het gewicht verdeeld, zodat niet al het gewicht aan de muurplaat komt te hangen.

Prijs:  89.00  (klik hier voor meer informatie