Elektrische opvouwbare rolstoel ProRider SF – Split frame | 8719327650127 | e-Ability

De ProRider SF is een elektrische opvouwbare rolstoel die gesplitst kan worden in 2 delen. Op deze manier is de ProRider extra compact op te klappen en wordt het tilgewicht over twee delen verdeeld. Het totale gewicht van de ProRider SF is 32.5 kg. Dit gewicht kunt u splitsen in twee delen: 15,6 kg en 17,1 kg. Dankzij de grote, massieve banden is de ProRider SF ook uitermate geschikt om mee te rijden op ongelijke of onverharde wegen. De ProRider SF is standaard uitgevoerd met twee uitneembare, krachtige accu’s, wat ervoor zorgt dat de actieradius een riante 30 kilometer (optioneel 45 km) betreft. De ProRider is te besturen met een intuïtieve joystickbesturing waardoor de ProRider SF om zijn eigen as kan draaien. Ideaal voor het draaien in bijvoorbeeld een lift of het manoeuvreren in winkels. De ProRider heeft een robuust frame dat ervoor zorgt dat het maximale gebruikersgewicht 160 kg is. Daarnaast past deze in iedere auto en mag meegenomen worden in het vliegtuig.

Kenmerken ProRider SF – Split frame:
Splitsbare rolstoel: laag tilgewicht
Actieradius: 30 km (optioneel 45 km)
Gewicht: 15,6 kg en 17,1 kg
Zeer stabiele rolstoel met massieve, grote banden
Maximale snelheid: 7,5 km/h
Uitgevoerd met 2 accu’s
De accu’s van de ProRider SF zijn geschikt voor vervoer in het vliegtuig
Splitsbaar frame
De ProRider SF is uitgevoerd met een splitsbaar frame. Op deze manier is de ProRider nóg compacter en kan het tilgewicht verdeeld worden over 2 delen: 15,5 kg en 17,1 kg.
360 graden Joystick besturing
De besturing van de ProRider Sf gaat doormiddel van een, licht bedienbare, 360 graden joystick. Dit maakt dat de rolstoel enorm wendbaar is. Hierdoor is de rolstoel goed te besturen in smalle ruimtes zoals liften en winkels. Daarnaast is de joystick uitgevoerd met een magneetrem. Dit zorgt ervoor dat, wanneer u de joystick loslaat, de rolstoel binnen één meter stilstaat.
Actieradius van de ProRider SF
Standaard is de ProRider uitgevoerd met 2 lithium accu’s. Deze accu’s zorgen gezamenlijk voor een actieradius van 30 km (optimale omstandigheden). Optioneel kunt u de ProRider uitbreiden tot een actieradius van 45 km.
Geschikt voor ongelijke of onverharde wegen
De ProRider SF is voorzien van dempende, massieve banden. Hierdoor is de rolstoel geschikt voor zowel gladde als ongelijk ondergronden en hoeft u niet bang te zijn voor een lekke band.

Prijs:  3549.00  (klik hier voor meer informatie