Indoor rollator (5,7 kg) | 8719327004500 | Wheelz Ahead

De WheelzAhead Indoor rollator is de ideale lichtgewicht rollator voor binnenshuis. Door het lichte gewicht (5,7 kg) en kleine draaicirkel, is de Indoor rollator super wendbaar. Met het grote dienblad kunt u éénvoudig thee, koffie of uw maaltijden verplaatsen van de keuken naar de woonkamer. Daarnaast is de indoor rollator ook uitgevoerd met een tasje, waar u bijvoorbeeld kleine spulletjes zoals een afstandsbediening of puzzelboekje in kunt stoppen. Heeft u de rollator even niet nodig? Dan kunt u deze eenvoudig inklappen en in de hoek zetten. Wanneer u de indoor rollator wilt opbergen of wanneer deze mee moet met de auto, kunt u de rollator met één druk op de knop inklappen.

Kenmerken WheelzAhead rollator Indoor (5,7 kg):
Ruim dienblad, ideaal voor thee, koffie of maaltijden
Lichtgewicht frame
Makkelijk inklapbaar
In hoogte verstelbare handvatten
Geleverd met handig opbergnetje
Handrem is met één hand te bedienen
Comfortabele zachte wielen
Niet geschikt voor buiten

Dienblad / Netje
De WheelzAhead rollator is uitgevoerd met een dienblad, waardoor u eenvoudig en veilig spullen kunt verplaatsen in uw huis. Wanneer u het dienblad omhoog haalt, heeft u toegang tot het handige netje waar u spullen in kunt stoppen zoals een afstandsbediening, tijdschrift of krant.
In hoogte verstelbaar
De loopbeugel van de WheelzAhead indoor rollator is makkelijk zelf in hoogte te verstellen. Wanneer u het grijze clipje aan beide zijkanten loshaalt, kunt u de beugel omhoog of omlaag halen. Voor een goede houding, adviseren wij om het handvat op polshoogte af te stellen.
Hoe wordt de WheelzAhead indoor rollator (5,7 kg) geleverd?
De Indoor rollator WheelzAhead wordt gratis bij u thuisbezorgd. Wanneer u de rollator uit de doos heeft gehaald en de duwbeugel op de juiste hoogte heeft afgesteld, is de binnen rollator klaar voor gebruik.

Prijs:  189.00  (klik hier voor meer informatie