Lichtgewicht rollator Double (6,9 kg) | 3838778386951 | MultiMotion

Dubbel opvouwbare, lichtgewicht rollator
De Double Rollator van MultiMotion is een lichtgewicht rollator met een gewicht van slechts 6,9 kg. Het unieke aan de rollator Double is dat deze dubbel op te vouwen is en hierdoor ideaal om mee te nemen met de auto of het openbaar vervoer. De rollator Double is voorzien van veilige handremmen, die ook voorzien zijn van een parkeerfunctie. Daarnaast is de rollator voorzien van een stevige zitting en rugband, zodat u tijdens een lange wandeling even comfortabel kunt uitrusten op de rollator. Standaard wordt de rollator Double geleverd met een stoffen boodschappentas.

Redenen om te kiezen voor de MultiMotion Double Lichtgewicht rollator (6,9 kg):
Lichtgewicht rollator
Dubbel opvouwbaar tot een compact pakket (85 cm x 28 cm)
Licht bedienbare remmen
Standaard geleverd met rugband, boodschappentas en stokhouder
Uitgevoerd met stoephulp
Handvatten zijn makkelijk in hoogte te verstellen
Max. gebruikersgewicht: 113 kg
Optionele accessoires:
Een luxe tas. Deze is een stuk groter, steviger en reflectie voor meer zichtbaarheid.
Dienblad voor het vervoeren van een kopje koffie of bord met eten.
Een opbergtas / transporttas voor transport van de rollator.
Een set met 4 soft wielen voor meer comfort. (Deze wielen worden er los bijgeleverd)

Dubbel opvouwbare rollator
Moet de rollator regelmatig mee met bijvoorbeeld de auto, dan is het handig als de rollator kan worden ingeklapt. Nou kan vrijwel iedere rollator worden ingeklapt. Echter zijn deze rollators soms nog niet compact genoeg, omdat de kofferbak niet erg ruim is of omdat er ook nog andere spullen meegenomen moeten worden. Bij het ontwerpen van de rollator Double is hierover nagedacht. De Double is namelijk dubbel opvouwbaar. Wanneer u de rode klemmen indrukt, kunt u de handvatten naar beneden klappen. Er blijft dan nog een pakketje over van slechts 85 x 28 cm.
Verstelbare handvatten
Wanneer u een rollator in gebruik gaat nemen, is het belangrijk dat de handvatten op de juiste hoogte staan afgesteld. Bij de MultiMotion Double rollator kunt u dit eenvoudig zelf doen door middel van het handige kliksysteem aan de zijkant van het frame. Om met een rechte rug tussen de achterwielen van de rollator te kunnen lopen, adviseren wij om de handvatten op polshoogte af te stellen.
Hoe wordt de MultiMotion rollator Double geleverd?
De rollator Double wordt gratis bij u thuisbezorgd. Wanneer de rollator uit de doos heeft gehaald klikt u de voorwielen en de handvatten (op polshoogte) eenvoudig in het frame. De rollator is vervolgens klaar voor gebruik.

Prijs:  134.90  (klik hier voor meer informatie