Lichtgewicht rollator Let’s Fly (6,9 kg) | 7350036881016 | TrustCare

Bekroond als rollator met het mooiste design
De Let’s Fly rollator is een van de vooraanstaande rollators wanneer we het hebben over design en functionaliteiten. Op de grootste hulpmiddelenbeurs van Europa is hij zelfs bekroond als rollator met het mooiste design. De Let’s Fly rollator heeft een aluminium frame en is uitgevoerd met grote voorwielen, zodat ongelijke ondergronden zoals een stoep of trottoir geen problemen opleveren. Om de kans dat u ergens achter blijft haken te voorkomen, zijn de remkabels wegwerkt in het frame. Wordt standaard geleverd met een handige tas. Deze wordt aan twee haakjes onder de zitting bevestigd.

Redenen om te kiezen voor de Trust Care Let’s Fly rollator (6,9 kg):
Exclusief design
Lichtgewicht (6,9 kg)
Ingebouwde vering
Weggewerkte remkabels
Incl. Boodschappentas
Verkrijgbaar in de kleuren: rood, grijs, beige en wit
Zitting (max. gebruikersgewicht: 130 kg)

Ingebouwde schokdemping
De achterwielen van de Let’s fly rollator hebben een ingebouwde rubberen vering. Dit maakt het lopen een stuk comfortabeler en verminderd de kans op verdere lichamelijke klachten.
Ideaal voor in de auto of het openbaar vervoer
De Let’s Fly rollator kunt u eenvoudig opvouwen door de zitting omhoog te halen. De rollator is dan nog slechts 20 cm breed en kan in opvouwen stand rechtop blijven staan.
Handvathoogte instelbaar
De handvatten zijn verstelbaar van 81 – 91 cm. De juiste handvathoogte bepaald u door tussen de rollator te gaan staan en uw armen ontspannen naast uw lichaam te laten hangen. Vervolgens stelt u de handvatten in op polshoogte.
Hoe wordt de Trust Trust Care Let’s Fly Rollator geleverd?
De rollator wordt gratis bij u thuisbezorgd. Even de handvatten op de juiste hoogte afstellen en de accessoires bevestigen en de rollator is klaar voor gebruik.

Prijs:  379.00  (klik hier voor meer informatie