Lichtgewicht rollator Server Comfort met SOFT wielen (7 kg) | 5901912639508 | Rehasense

De Server rollator Comfort van het merk Rehasense is een premium rollator van de hoogste kwaliteit. De rollator heeft een gewicht van slechts 7 kg en is hiermee een van de lichtste rollators in haar categorie. Door het slimme ontwerp oogt de rollator niet alleen modern, maar is deze ook erg wendbaar. Hierdoor kunt u de rollator ook binnenshuis goed gebruiken. De speciale SOFT wielen zorgen ervoor dat u het maximale loopcomfort heeft over zowel gladde als ongelijke ondergronden. Hierdoor heeft u minder last van trillingen tijdens het lopen over bijvoorbeeld kinderkopjes. De Server rollator wordt standaard geleverd met een stokhouder en open boodschappentas. Het frame en de zitting zijn getest op een maximale belasting van 150 kg.
Door de hoge kwaliteit wordt de Server rollator geleverd met 8 jaar garantie!
Waarom kiezen voor de Rehasense server rollator Comfort met SOFT wielen:
Lichtgewicht rollator (7 kg)
Ergonomisch gevormde handvatten
Eenvoudig inklapbaar
Max. gebruikersgewicht 150 kg.
Incl. Boodschappennetje
Zachte PU Wielen (massief)
Verkrijgbaar in diversen kleuren

Optionele accessoires:
Een Rugsteun voor meer comfort tijdens het zitten
Waterdichte luxe tas met rits, ideaal bij regen
Dienblad voor het verplaatsen van een kopje koffie
Een harde zitting met kussen voor een steverige zit
Opvouwbaar
De Server rollator is eenvoudig inklapbaar door het lusje aan de zitting omhoog te trekken. Door het vergrendelingssysteem blijft de rollator gesloten en kunt u deze makkelijk aan de kant zetten of meenemen met de auto.

SOFT Wielen
De server rollator Comfort is uitgevoerd met massieve PU SOFT wielen. Dit zijn de meest comfortabele wielen met zachte banden die verkrijgbaar zijn voor een rollator. Deze zachte banden zorgen ervoor dat schokken tijdens het lopen over bijvoorbeeld klinkers, worden geabsorbeerd.

Hoogte verstelbaar
De rollator Server Comfort is uitgevoerd met ergonomisch gevormde comfort handvatten.
De handgrepen van de rollator zijn makkelijk in hoogte te verstellen. Door de schroefknoppen los te draaien kunt u de handvatten hoger of lager zetten. De juiste hoogte bepaalt u door tussen de achterwielen van de rollator te gaan staan en uw armen langs uw lichaam te laten hangen. Wij adviseren om de handvatten vervolgens op polshoogte af te stellen. De Server Medium is te verstellen van 66 – 86 cm en de Large van 74 – 102 cm.

Parkeerrem
Om veilig met de rollator te kunnen lopen is het belangrijk dat deze uitgevoerd is met goede (parkeer)remmen. Wanneer u tijdens het lopen wilt afremmen doet u dit door de remhendel in te knijpen. Wilt u gaan zitten? Dan duwt u de remhendel naar beneden. De rollator staat dan op de parkeerstand. De remmen van de Server rollator zijn licht bedienbaar en goed afgesteld bij aflevering.

Hoe wordt de server rollator geleverd?
De Server rollator Comfort met SOFT wielen wordt voorgemonteerd in doos bij u thuis afgeleverd. Wanneer u de rollator uit de doos heeft gehaald dient u zelf alleen nog de handvatten op de juiste hoogte af te stellen. De rollator is vervolgens klaar voor gebruik.

Prijs:  389.00  (klik hier voor meer informatie