Lichtgewicht rollator Trollimaster RA60 (6,9 kg) | 3838691296825 | MultiMotion

zonder remkabels & Super comfort zitting
De Trollimaster RA60 rollator is een lichtgewicht rollator van slechts 6,9 kg. Om te zorgen voor een optimale veiligheid, zijn de remkabels weggewerkt en is de rollator uitgevoerd met een sterk kruisframe. Hierdoor is de rollator ook makkelijk in te klappen, wat ideaal is voor transport of opslag. Ook is deze lichtgewicht rollator uitgevoerd met grote rubberen, anti-lek banden, zodat u verzekerd bent van een optimale demping. Om tijdens een wandeling even uit te kunnen rusten is de Trollimaster RA60 uitgevoerd met een stevige, zachte zitting en comfortabele rugband. Deze rollator is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Kenmerken MultiMotion Trollimaster RA60 Rollator (6,9 kg):
Weggewerkte remkabels
Lichtgewicht rollator 6,9 kg
Comfortabele zitting
Rubberen wielen met lekvrije polyurethaan banden
Makkelijk inklapbaar
Boodschappennetje

Optionele accessoires:
Dienblad voor het vervoeren van een kopje koffie of bord met eten.
Een stokhouder om uw wandelstok in te plaatsen.
Comfort rugband extra breed voor meer comfort.
De sleepremmen zorgen voor extra weerstand op de wielen.

Hoogte handvatten
De handvatten van de Trollimaster RA60 zijn instelbaar van 77 – 91 cm. De juiste hoogte bepaald u door de afstand te meten vanaf de grond tot aan uw polsen (horlogehoogte). Wanneer u deze hoogte aanhoudt, kunt u met een rechte rug tussen de wielen van de rollator lopen.
Verschillende zithoogtes
Naast de hoogte van de handvatten is ook belangrijk om rekening te houden met de zithoogte. De Trollimaster RA60 rollator is verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes. De medium (standaard) maat heeft een zithoogte van 60 cm. Daarnaast is er ook nog een extra laag model verkrijgbaar met een zithoogte van 52 cm. Het is belangrijk dat uw voeten ten alle tijden plat op de grond staan.
Hoe wordt de MultiMotion rolllator Trollimaster RA60 geleverd?
De lichtgewicht rollator MultiMotion Trollimaster RA60 wordt gratis bij u thuisbezorgd. Wanneer u de rollator uit de doos haalt hoeft u alleen nog de handvatten op de juiste hoogte (polshoogte) af te stellen. Dit kunt u eenvoudig zelf doen door middel van het makkelijke kliksysteem. Wanneer u dit heeft gedaan, is de rollator RA60 klaar voor gebruik.

Prijs:  189.00  (klik hier voor meer informatie