Lichtgewicht Rolstoel Freetec (16,5 kg) | 5055785702682 | Drive

Licht van gewicht en volledig verstelbaar
De lichtgewicht rolstoel Freetec is door haar vele afstelmogelijkheden een van de meest uitgebreide lichtgewicht rolstoelen in haar categorie. Buiten de handvatten en voetensteunen om, zijn namelijk ook de armleggers, de zithoogte en de rugleuning verstelbaar. Hierdoor creëert u een comfortabele zit voor de gebruiker, waardoor verdere blessures voorkomen worden.

Redenen om te kiezen voor de rolstoel Freetec (16,5 kg):
Duwhandvatten zijn in hoogte verstelbaar
Eenvoudig instelbare armleggers
Handremmen begeleider (optioneel)
Versterkte voorvork
Zithoek veranderen d.m.v. afstellen voorvork
Voetsteunen instelbaar in 5 stappen (39 – 48 cm)
Verkrijgbaar in zitbreedte 45 cm en 50 cm
Rugleuning in hoogte verstelbaar
Quick Release achterwielen

Volledig af te stellen
Doordat bij de rolstoel Freetec de zithoogte instelbaar is van 45 tot 50 cm, de zitdiepte van 43 tot 50 cm en de lengte van de voetplaten van 34,5 tot 48,5 cm kunt u zelf de ideale zit creëren voor iedere gebruiker. Ook de handvatten van de rolstoel zijn in hoogte verstelbaar, zodat ook de begeleider een comfortabele houding aan kan nemen.
Handrem begeleider
Wanneer u een helling op of af gaat is een handrem voor de begeleider een veilige toevoeging aan uw rolstoel. De rolstoel is standaard uitgevoerd met parkeerremmen op de achterwielen. Trommelremmen voor de begeleider zijn optioneel mee te bestellen.
Compact & Lichtgewicht
Wanneer u de rolstoel regelmatig mee moet nemen in de auto of met het openbaar vervoer is het belangrijk dat u een compacte en lichtgewicht rolstoel heeft. Rolstoel Freetec is eenvoudig in te klappen door de lussen op de zitting omhoog te halen. Wanneer de rolstoel dan nog steeds te groot is, zijn ook de voetsteunen, Quick Release Achterwielen en armsteunen eenvoudig te demonteren. Door deze mogelijkheden in combinatie met haar lichtgewicht van 16 kg is rolstoel Freetec een geschikte rolstoel voor onderweg.
Hoe wordt de rolstoel Freetec geleverd?
De rolstoel Freetec wordt gratis in doos bij u thuisbezorgd. Wanneer u de rolstoel heeft uitgeklapt, zet u de rugleuning vast met de twee meegeleverde bouten.
Nu hoeft u alleen nog de bekleding d.m.v. klittenband te bevestigen en de voetsteunen op het frame te klikken. De rolstoel is dan klaar voor gebruik.
De Rolstoel Freetec wordt op internet ook aangeboden onder de naam ‘Rolstoel Bianca’. Dit is exact dezelfde rolstoel.

Prijs:  359.00  (klik hier voor meer informatie