Lichtgewicht Rolstoel Litec 2G Plus (16,3 kg) | 4065995018856 | Drive

De Litec 2G Plus is een lichtgewicht rolstoel van het Duitse merk Drive. De rolstoel is eenvoudig inklapbaar en voorzien van 24” massieve achterwielen. De Litec 2G Plus heeft uitgebreide instelmogelijkheden. Zo kunt u de rugleuning, zitdiepte en zithoogte naar wens afstellen. De armsteunen zijn zowel in hoogte als in diepte verstelbaar. Daarnaast heeft de rolstoel een zithoek van 4 graden, wat zorgt voor een comfortabele zithouding. De Litec 2G plus wordt standaard geleverd incl. zitkussen, stokhouder, veiligheidsgordel en anti-kiep wielen. Max. gebruikersgewicht: 125 kg.
Redenen om te kiezen voor de rolstoel Litec 2G Pus (16,1 kg):
Lichtgewicht: 16,1 kg
Makkelijk inklapbaar
Uitgebreide instelmogelijkheden: rugleuning, zitdiepte, en voetsteunen
Armsteunen verstelbaar in hoogte en diepte
Zithoogteverstelling van 45 tot 51 cm in drie standen mogelijk
Zithoek van 4 graden voor extra zitcomfort
Standaard geleverd met zitkussen, stokhouder, veiligheidsgordel en anti-kiep wielen
Gecertificeerd naar de ISO 7176-19 Crashtest
Max. Gebruikersgewicht: 125 kg

Makkelijk inklapbaar
Wanneer u de Litec 2G Plus mee wilt nemen met de auto, kunt u deze eenvoudig inklappen. Door de zitting omhoog te halen, vouwt de rolstoel samen. Als de rolstoel dan nog niet compact genoeg is, kunt u ook de achterwielen eenvoudig demonteren.
Instelmogelijkheden
De Litec 2G Plus is een rolstoel met uitgebreide afstelmogelijkheden.
Zitdiepte
Bij levering is de diepte van de zitting bij alle modellen ingesteld op 42 cm. Deze diepte kan in 3 stappen tot 47 cm worden aangepast.
Zithoogte
De zithoogte kan in trappen worden ingesteld van 46 – 51 cm.
Rugleuning
De hardheid van de rugleuning kan individueel en traploos met 5 klittenbanden (losser of strakker)
worden ingesteld.
Hoogte van rugleuning
De hoogte van de rugleuning kan trapsgewijs worden ingesteld. Let daarbij op het volgende: als u de rugleuning verstelt, wordt automatisch ook de hoogte van de duwgrepen aangepast.
Armsteunen
De armsteunen van de Litec 2G Plus zijn in hoogte verstelbaar. U kunt deze lager afstellen om de schouders te ontlasten of om aan tafel aan te kunnen schuiven. Daarnaast kunnen de armleuningen naar voren worden geschoven voor extra ondersteuning bij het uitstappen.

Compleet uitgevoerd
De Litec 2G Plus is uniek in de compleetheid waarin hij wordt geleverd.
Zitkussen
5 cm dik traagschuimkussen met anti-slip onderzijde voor extra zitcomfort.
Stokhouder
Uitgevoerd met een stokhouder, om uw wandelstok makkelijk mee te kunnen nemen.
Anti-kiep wielen
De Anti-kiep wielen aan de achterzijde zorgen ervoor dat de rolstoel niet achterover kiept. Hoe hoog de wielen boven de grond hangen, kunt u naar wens instellen.
Veiligheidsgordel
Veiligheidsgordel voor extra veiligheid bij een afdaling of tijdens het rijden over minder gelijke ondergronden.
Gecertificeerd naar de ISO 7176-19 Crashtest
Wanneer de gebruiker tijdens een autorit in de rolstoel moet blijven zitten, dient de rolstoel sterk genoeg te zijn om tijdens de rit én bij een ongeval de passagier op zijn plaats te houden. Een rolstoel wordt als veilig beschouwd als hij aan de eisen uit norm ISO 7176-19 voldoet. De rolstoel Litec 2G Plus is uitgebreid getest en voldoet aan deze veiligheidseisen.
Hoe wordt de lichtgewicht rolstoel Litec 2G Plus geleverd?
De rolstoel Litec 2G Plus wordt gratis bij u thuisbezorgd. De rolstoel zit voorgemonteerd in de doos. Wanneer u deze uit de doos haalt, hoeft u alleen nog de voetsteunen erop te zetten. De duwhandvatten met rugleuning in de rolstoel te schuiven en vast te zetten met de bijgeleverde boutjes en moertjes. De rolstoel is dan klaar voor gebruik.

Prijs:  389.00  (klik hier voor meer informatie