Lichtgewicht Rolstoel M6 (13,7 kg) | 3838662957953 | MultiMotion

Lichtgewicht aluminium rolstoel
De MultiMotion M6 is een aluminium, lichtgewicht rolstoel van slechts 13,7 kg! Ondanks het lichte gewicht is de MultiMotion M6 voorzien van een stevig frame en grote achterwielen. Deze rolstoel is dan ook uitermate geschikt om zowel binnen als buiten mee te rijden. Moet de rolstoel mee met transport? Geen probleem. De lichtgewicht rolstoel is eenvoudig opvouwbaar tot een klein pakketje en ook de wielen / voetsteunen zijn makkelijk afneembaar.

Redenen om te kiezen voor de Rolstoel MultiMotion M6 (13,7 kg):
Aluminium lichtgewicht rolstoel (slechts 13,7 kg)
Makkelijk inklapbaar
Afneembare Quick-Release achterwielen
Massieve banden (anti-lek)
Opklapbare armsteunen
Gemakkelijk afneembare voetsteunen
Reflectoren in de achterwielen
Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes: 45 en 50 cm.

Opvouwbare rolstoel
De MultiMotion M6 is makkelijk op te vouwen door de zitting omhoog te halen. De rolstoel wordt vervolgens horizontaal ingeklapt. In deze stand is de rolstoel nog slechts 22 cm breed.
Afneembare achterwielen
De MultiMotion M6 is uitgevoerd met eenvoudig afneembare Quick Release wielen. Ideaal wanneer de rolstoel mee moet met bijvoorbeeld de auto. Omdat de banden van polyurethaan zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over lekke banden.
Opklapbare armsteunen
Wanneer de rolstoelgebruiker in en uit de rolstoel getild dient te worden, is het makkelijk om de armsteunen omhoog te klappen. Dit maakt de rolstoel toegankelijker vanaf de zijkant.
Verschillende zitbreedtes
Deze lichtgewicht rolstoel is verkrijgbaar in twee verschillende zitbreedtes, 45 en 50cm. De juiste zitbreedte bepaald u door de heupbreedte van de gebruiker op te meten (zittende positie). Om voldoende speling te houden, voor bijvoorbeeld een dikkere jas, wordt aangeraden hier minimaal 4 cm bij op te tellen.
Hoe wordt de rolstoel MultiMotion M6 geleverd?
De rolstoel wordt gratis bij u thuisbezorgd en al voorgemonteerd in doos geleverd. Wanneer u de rolstoel uit de doos haalt hoeft u deze alleen maar uit te klappen en de beensteunen te plaatsen. Daarna kunt u de rolstoel in gebruik nemen.

Prijs:  239.00  (klik hier voor meer informatie