Motion 2.1 – Rolstoel en Rollator in één | 8718347122188 | Rollz

De Rollz Motion 2.1 is een combinatie van een rollator en een rolstoel in één. Binnen een handomdraai transformeert u deze van een rollator in een rolstoel en weer terug. De ideale oplossing voor personen die met een rollator prima een stukje kunnen lopen, maar tijdens lange wandelingen even moeten uitrusten. De Rollz Motion 2.1 bouwt u namelijk binnen enkele seconden om van een rollator naar een rolstoel. Ideaal voor een dagje uit.

Waarom kiezen voor de Rollz Motion 2.1 – Rollator en rolstoel in één:
Met de Rollz Motion 2 loopt u stabiel, rechtop en comfortabel
Zachte zitting en zachte rugleuning voor extra comfort.
Zitbreedte 45 cm
Ergonomische en comfortabele handgrepen met simpele handremfunctie
Lichtgewicht frame en superieure kwaliteit en stabiliteit
Eenvoudig in te klappen en op te bergen
Afneembare / in hoogte verstelbare voetsteunen
Verkrijgbaar in 4 kleuren en 2 maten
Max. belasting 125 kg

Combinatie van rollator en rolstoel
De Rollz Motion 2.1 is zowel als rollator en als rolstoel te gebruiken. Wanneer u deze als rollator gebruikt en na een stuk gelopen te hebben even wilt uitrusten, kunt u deze makkelijk ombouwen tot een rolstoel. Dit doet u door de rugleuning uit te trekken, de voetsteunen te plaatsen en de handgrepen om te draaien. Binnen 1 minuut is de Rollz Motion 2.1 omgebouwd van rollator naar rolstoel.
Comfortabele zitting
Om ervoor te zorgen dat u even comfortabel uit kunt rusten is de rollator / rolstoel uitgevoerd met een zachte zitting en rugleuning en en armsteunen. Daarnaast zijn de voetsteunen in lengte verstelbaar, zodat u niet met uw knieën omhoog zit.
Makkelijk inklapbaar
De Rollz Motion 2.1 klapt u eenvoudig samen. Hierdoor is deze makkelijk mee te nemen met de auto en het openbaar vervoer.
Hoe wordt de Rollz Motion 2.1 rollator en rolstoel ineen geleverd?
De Rollz Motion 2.1 wordt gratis bij u thuisbezorgd. Wanneer u de combinatie uit de doos heeft gehaald hoeft u zelf alleen nog uit te klappen en de handvatten op de juiste hoogte af te stellen.

Prijs:  889.00  (klik hier voor meer informatie