Noodoproephorloge SPIRIT | 7640180880172 | SmartWatcher

Dankzij de SmartWatcher® personenalarm horloges kunnen u en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld. Familieleden en mantelzorgers die het alarm ontvangen, identificeren uw locatie nauwkeurig via GPS en kunnen met u praten via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op een professionele meldkamer.
De nieuwste toevoeging aan het SmartWatcher® assortiment is de SmartWatcher® SPIRIT met SAMSUNG Galaxy Watch Active2; een zeer hoogwaardig personenalarm horloge. Dankzij de IP68 waterbestendigheid gradatie kunt u het horloge onder de douche omhouden. De SPIRIT is het kleinste en lichtste personenalarm horloge in diens categorie en kan, dankzij het elegant design, bij elke gelegenheid worden gedragen.
De kast van de Smartwatcher SPIRIT heeft een diameter van 44 mm. Voor mensen met een smalle pols hebben we de Smartwatcher SPIRIT petite, met een diameter van 40 mm en een smaller horlogebandje. Beide horloges hebben dezelfde functies en werken met dezelfde Smartwatcher-abonnementen.
Kenmerken SmartWatcher Noodoproephorloge Spirit:
Zwitserse software
Verkrijgbaar in twee maten: 44 mm (standaard) en 40 mm (small)
Elegant design
IP 68 waterbestendigheid
Geolocalisatie
Nederlands- en Franstalige helpdesk
De SmartWatcher® SPIRIT is geoptimaliseerd voor de veiligheid. Andere functies zijn niet beschikbaar op dit apparaat.
Bij dagelijks gebruik toont het horloge de tijd
4G LTE
eSIM met Europese dekking
Geolocalisatie (GPS, Glonass, Beidou, Galileo)
Dit horloge werrkt alleen samen met een SmartWatcher® abonnementsdienst van uw keuze

SmartWatcher abonnement afsluiten
Het afsluiten van een SmartWatcher abonnement gebeurt tijdens het activeren van het horloge. Deze sluit u direct af bij SmartWatcher Technologies.
Het abonnement kan online alleen met een creditcard worden afgesloten.
Mocht er in de directe omgeving geen creditcard voorhanden zijn, kan een horloge ook handmatig geregistreerd worden. In dat geval krijgt u een rekening per e-mail welke via internetbankieren voldaan kan worden. Wanneer de betaling of een betalingsbevestiging ontvangen is, wordt het horloge geregistreerd in het systeem.

Prijs:  389.00  (klik hier voor meer informatie