Pegasus Carbon rollator (6,2 kg) | 7054321250302 | Topro

De Topro Pegasus carbon rollator is een moderne lichtgewicht rollator. Door het lichte gewicht is deze ook zeer wendbaar en makkelijk mee te nemen wanneer u een dagje weg gaat of tijdens uw vakantie. Verder is de Pegasus rollator uitgerust met zachte wielen waardoor deze zeer comfortabel loopt. De ergonomische handvatten geven u de juiste steun en liggen uitstekend in de hand. Bij het gaan staan of zitten kunt u de handvatten gebruiken als extra houvast. Deze hebben namelijk een sta-op functie. De rollator is geschikt voor personen met een lichaamslengte van 160 – 200 cm en is verkrijgbaar in 2 kleuren (staalblauw en Wit). Het maximale gebruikersgewicht bedraagt 130 kg.

Redenen om te kiezen voor de Topro Pegasus carbon rollator:
Makkelijk inklapbaar
Lichtgewicht en zeer modern
Uitgevoerd met zachte wielen voor extra comfort
Incl. afsluitbare boodschappentas
Eenvoudig in hoogte verstelbare ergonomische handvatten
Handvatten zijn uitgevoerd met sta-op functie
Max. gebruikersgewicht 130 kg

Inklapbare rollator
De Pegasus rollator is makkelijk dubbel in te klappen door de zitting omhoog te halen. Dit in combinatie met het lichte gewicht van de rollator is de Topro Pegasus carbon rollator ideaal om mee te nemen met bijvoorbeeld de auto.
Zachte wielen
De Pegasus carbon rollator is uitgevoerd met zachte wielen. Dit zijn extra zachte, rubbere banden, die ervoor zorgen dat de meeste trillingen bij het lopen over oneffenheden worden geabsorbeerd. Hierdoor loopt de rollator niet alleen een stuk comfortabeler, maar zal u tijdens het wandelen ook minder last hebben van uw handen, nek en schouders. Daarnaast zijn de banden massief, waardoor deze niet lek kunnen.
Ergonomische handvatten
De Pegasus rollator is uitgevoerd met ergonomische handvatten. Daarnaast zijn de handvatten uitgevoerd met een sta-op functie. Aan de voorkant van het handvat zit een extra mogelijkheid om vast te pakken. Deze zorgt ervoor dat u een betere houvast heeft bij het opstaan vanuit een stoel of bank.
Verstelbare handvatten
Om een goede houding aan te nemen tijdens het lopen is het belangrijk dat de handvatten op de juiste hoogte worden afgesteld. De juiste hoogte bepaald u door tussen de achterwielen van de rollator te gaan staan en uw armen langs uw lichaam te laten hangen. Vervolgens dienen de handvatten ter hoogte van de pols te worden afgesteld. Bij de Topro Pegasus carbon rollator kunt u dit eenvoudig zelf doen, door de draaiknop voor het handvat los te draaien. Vervolgens beweegt u het handvat zachtjes naar boven of beneden. Wanneer deze op de juiste hoogte staan, draait u de draaiknop weer vast.
Zitting
Om even uit te kunnen rusten tijdens het wandelen, is de Topro Pegasus uitgevoerd met een comfortabele zitting. Let er wel op dat u de rollator altijd op de parkeerrem zet voordat u plaats neemt op de zitting. Belastbaar tot een gewicht van 130 kg.
Remmen tijdens het lopen
Wanneer u tijdens het lopen snelheid wilt minderen, dient u de remhendel in te knijpen. De rem zal dan direct worden geactiveerd. Wanneer u deze loslaat, kunt u de rollator weer voortduwen.
Parkeerrem
Om de parkeerrem te activeren, dient u de remhendels naar beneden te duwen. Wanneer u de rollator weer van de parkeerstand wilt afhalen, trekt u de remhendels weer naar boven.
Hoe wordt de Topro Pegasus carbon rollator geleverd?
De lichtgewicht rollator Topro Pegasus wordt gratis bij u thuisbezorgd. De rollator is compleet voorgemonteerd en kunt u zo uit de doos rijden. U dient alleen nog de boodschappentas op de rollator te bevestigen en de handvatten op de juiste hoogte af te stellen.

Prijs:  749.00  (klik hier voor meer informatie