Personenalarmering | 8719327129005 | BBrain

De BBrain personenalarmering draagt bij aan een veilige en zelfstandige thuissituatie. Het alarm kan geactiveerd worden door op de SOS knop te drukken. De contactpersonen ontvangen een alarmbericht en leggen vervolgens contact met de gebruiker van de personenalarmering. De locatie van de gebruiker wordt doorgegeven aan de contactpersonen via de BBrain App zodat deze gepaste hulp kunnen bieden en/of in kunnen schakelen. De contactpersoon kan zelf bepalen of deze in de gelegenheid is om hulp te bieden of ervoor kiezen het alarm door te schuiven naar een andere contactpersoon.
Dit BBrain apparaat werkt op basis van een abonnement. Het abonnement voor de personenalarmering kost €9,95 per maand als u een jaarabonnement afsluit. Indien u kiest voor een maandabonnement zijn de maandelijkse kosten €12,95.
Met dit abonnement kunt u gebruik maken van alle functies van de personenalarmering en een onbeperkt aantal contactpersonen toevoegen in de App.
U dient het apparaat eerst aan te schaffen alvorens u het abonnement afsluit. U heeft namelijk de activatiecode nodig die u kunt terugvinden op de verpakking van het apparaat. Het abonnement kunt u afsluiten via de website van BBrain: www.bbrain.eu/gps-alarm-registreren
De App en de handleiding zijn voorlopig alleen beschikbaar in de Nederlandse taal.
Kenmerken Personenalarmering:
Activeer het alarm met de SOS-knop
contactpersonen worden ingelicht
Locatie wordt getoond via de app
Werkt met een abonnement (12,95 p/m)
Alle toekomstige updates en functies bij het abonnement
Voorlopig alleen beschikbaar in het Nederlands

Prijs:  178.99  (klik hier voor meer informatie