Rollator Server HD Comfort met SOFT wielen (8,1 kg) | 5901912630659 | Rehasense

De Server HD (Heavy Duty) rollator is de extra verstevigde uitvoering van de Rehasense Server rollator. De rollator heeft een zitbreedte van 55 cm en een maximaal gebruikersgewicht van 200 kg. Ondanks de versteviging heeft de rollator een gewicht van slechts 8,1 kg. De speciale SOFT wielen zorgen ervoor dat u het maximale loopcomfort heeft over zowel gladde als ongelijke ondergronden. Hierdoor heeft u minder last van trillingen tijdens het lopen over bijvoorbeeld kinderkopjes. Voorzien van licht bedienbare remmen met parkeerfunctie. Standaard geleverd met stokhouder, drempelhulp en afneembare boodschappentas.
Kenmerken Rehasense rollator Server HD Comfort met SOFT wielen (8,1 kg):
Extra verstevigde rollator
Heavy Duty uitvoering van de best geteste Rehasense Server rollator
Zitbreedte: 55 cm
Makkelijk inklapbaar voor transport
SOFT wielen voor extra loopcomfort
Licht bedienbare remmen met parkeerfunctie
Standaard geleverd met stokhouder, drempelhulp en afneembare boodschappentas
Max. gebruikersgewicht: 200 kg

Makkelijk opvouwbaar
Wanneer u de rollator mee wilt nemen met de auto of het openbaar vervoer, kunt u deze eenvoudig inklappen door de lus aan de zitting omhoog te trekken. Vervolgens kunt u de rollator door middel van de rode clip vergrendelen, zodat deze gesloten blijft tijdens transport.
SOFT Wielen
De Server HD Comfort is uitgevoerd met SOFT banden. Deze zachte banden zorgen ervoor dat schokken tijdens het lopen over bijvoorbeeld klinkers, worden geabsorbeerd.
In hoogte verstelbaar
Om veilig met de rollator te lopen is het belangrijk dat de handvatten om de juiste hoogte worden afgesteld. Dit kunt u eenvoudig zelf doen door de schroefknoppen los te draaien en de handvatten naar boven of beneden te bewegen. De juiste hoogte bepaalt u door tussen de achterwielen van de rollator te gaan staan en uw armen langs uw lichaam te laten hangen. Wij adviseren om de handvatten vervolgens op polshoogte af te stellen. De Server HD medium is te verstellen van 66 – 86 cm en de Large van 74 – 102 cm.
Parkeerrem
De Server HD rollator is voorzien van licht bedienbare remmen met parkeerfunctie. Wanneer u tijdens het lopen wilt afremmen doet u dit door de remhendel in te knijpen. Wanneer u wilt gaan zitten duwt u de remhendel naar beneden. De rollator staat dan op de parkeerstand.
Hoe wordt de Rehasense Server HD Comfort met SOFT wielen (8,1 kg) geleverd?
De Server rollator Comfort met SOFT wielen wordt voorgemonteerd in doos bij u thuis afgeleverd. Wanneer u de rollator uit de doos heeft gehaald dient u zelf alleen nog de handvatten op de juiste hoogte af te stellen. De rollator is vervolgens klaar voor gebruik.

Prijs:  479.00  (klik hier voor meer informatie