Rollator Virage (6,8 kg) | 4897119892123 | Excel

De Excel Virage rollator is licht van gewicht en inklapbaar tot een handzaam formaat, waardoor u hem gemakkelijk kunt meenemen. De design rollator is vervaardigd van kwalitatief en tegelijkertijd flexibel materiaal.
De rollator heeft prettige anatomische gevormde duwstang die in hoogte verstelbaar is. De duwstang kan in zes hoogtes worden ingesteld, wat ideaal is voor langere mensen. De hoogte kan door middel van een verstellingsknop eenvoudig versteld worden. De Excel Virage is standaard voorzien van een afneembaar transparant dienblad. Eenvoudig schoon te maken door de afgeronde hoeken. Tevens is het dienblad voorzien van anti-slip mat.
In de opbergtas, die veilig onder het dienblad gepositioneerd is, neemt u gemakkelijk wat spulletjes mee. Tevens is de opbergtas afneembaar. De design rollator is daarnaast voorzien van een afneembare bekerhouder. Dit alles maakt de Excel Virage een ideale rollator voor dagelijks gebruik in- en rondom huis. Uiteraard is de Excel Virage voorzien van een parkeerrem, beveiligde vergrendeling en remkabelgeleiders.
Kenmerken Excel Rollator Virage
Ideaal voor binnen en rondom huis
Voorzien van dienblad en bekerhouder
Uitstekend manoeuvreerbaar dankzij stabiele, wendbare 8″ voor- en achterwielen
Verkrijgbaar in 4 kleuren
Lichtgewicht 6,8 kg
Max. gebruikersgewicht 136 kg
Voor binnen en rondom huis
Doordat de Virage rollator wielen heeft met een diameter van 20 cm is deze geschikt voor binnen, maar ook voor het gebruik rondom huis.
Dienblad en bekerhouder Virage rollator
De Virage wordt standaard geleverd met een dienblad en bekerhouder. Op het dienblad kunt u uw kopje koffie of een bordje vervoeren van de ene naar de andere ruimte in huis.

Prijs:  159.00  (klik hier voor meer informatie