Rolstoel Bobby 12 (10 kg) | 5415174011168 | Vermeiren

De Vermeiren Bobby 12 is een lichtgewicht aluminium duwstoel. De rolstoel is uitgevoerd met een kruisframe, waardoor u deze eenvoudig kunt inklappen. Wanneer de rolstoel dan nog niet compact genoeg is, kunt u ook nog de rugleuning naar beneden vouwen. De Bobby 12 is hierdoor ideaal om mee te nemen met bijvoorbeeld de auto. Standaard voorzien van handremmen (met parkeerfunctie), zachte armleggers en veiligheidsgordel. Maximaal gebruikersgewicht: 115 kg.

Kenmerken Vermeiren rolstoel Bobby 12:
Lichtgewicht transportrolstoel (10 kg)
Makkelijk inklapbaar
Neerklapbare rugleuning
Uitgevoerd met handremmen voor de begeleider (met parkeerfunctie)
5 graden zithoek voor extra zitcomfort
Zachte armleggers
Veiligheidsgordel
Max. gebruikersgewicht: 115 kg

Makkelijk inklapbaar
De Bobby 12 is eenvoudig in te klappen. Dit doet u door de lusjes aan de zitting omhoog te trekken. Als de rolstoel dan nog niet klein genoeg is, kunt u ook nog de rugleuning naar beneden klappen. Hierdoor blijft er een compact pakketje over, welke past in vrijwel iedere kofferbak.

Geschikt voor korte afstanden buiten
Transportrolstoelen zijn ideaal voor korte afstanden (winkelcentra, musea, vliegvelden). Door de kleine wielen zijn de rolstoelen erg wendbaar en licht van gewicht. Echter, doordat de wielen van transportstoelen zo klein – en vaak hard – zijn, worden ze vaak alleen op gladde ondergronden gebruikt. De Bobby 12 is daarom uitgevoerd met 12″ massieve banden. Hierdoor blijft de rolstoel licht en wendbaar, maar is deze ook geschikt om korten afstanden buiten af te leggen.
Hoe wordt de Vermeiren rolstoel Bobby 12 geleverd?
De duwstoel Bobby 12 wordt voorgemonteerd in doos bij u thuisbezorgd. Wanneer u de Bobby 12 uit de doos heeft gehaald, klapt u deze uit en haalt u de rugleuning omhoog. Nu hoeft u alleen nog de voetsteunen te bevestigen en deze op de juiste hoogte af te stellen. De duwstoel is dan klaar voor gebruik.

Prijs:  259.00  (klik hier voor meer informatie