Rolstoel D200 Split | 5415174026698 | Vermeiren

De D200 Split rolstoel van Vermeiren is door zijn gewicht en neerklapbare rugleuning ideaal voor transport met een auto. Een prefecte combinatie voor een comfortabel dagje uit!
De D200 Split rolstoel is een comfortabele rolstoel. Voor extra comfort is zowel de rugbekleding als het zitkussen voorzien van een luxe luchtdoorlatende stof. Naast comfort voor de gebruiker is er ook aandacht besteed aan de begeleider. Naast dat de rolstoel zeer licht van gewicht is, is de rugleuning neerklapbaar, wat maakt de D200 Split eenvoudig te verkleinen is voor het transport in een auto. De D200 Split rolstoel is voorzien van begeleiders remmen, voor extra zekerheid en comfort voor de begeleider.
Kenmerken Vermeiren D200 Split rolstoel
Voorzien van neerklapbare rugleuning
Luxe luchtdoorlatende rugbekleding
Zitkussen met luxe luchtdoorlatende bekleding
Handremmen voor de begeleider
Quick release achterwielen
Armleuningen in hoogte instelbaar zijn
Zithoek 5° gekanteld
Crashtest ISO 7176-19 (benodigd certificaat voor rolstoel taxivervoer)
Verkrijgbaar in 2 zitbreedtes
Max. gebruikersgewicht 130 kg
Neerklapbare rugleuning
De D200 Split heeft een neerklapbare rugleuning waardoor de rolstoel zeer compact wordt om mee te nemen in de auto. Verder heeft de neerklapbare rugleuning nog een andere functie. Wanneer u de rugleuning naar beneden klapt maakt dit het aantrekken van een jas makkelijker.
Geschikt voor rolstoel taxi vervoer
De Vermeiren D200 Split rolstoel is voorzien van een crashtest ISO 7176-19 certificering. Hierdoor is de rolstoel geschikt voor het rolstoel taxivervoer. Hier vindt u het certificaat
Ventilerend rug- en zitkussen
De Rolstoel D200 Split is voorzien van een zitkussen en rugbekleding met luchtdoorlatende stof. Dit zorgt ervoor dat dit ventileert. Ideaal tijdens de warme dagen.
Handremmen begeleider
De handremmen aan de achterzijde van de rolstoel zijn bedoeld voor degene die de rolstoel duwt. Deze heeft dan de mogelijkheid om te remmen wanneer u met de rolstoel een helling afgaat.
Armleggers
De armlegger bij deze rolstoel zijn in hoogte verstelbaar en eventueel wegklapbaar naar achteren wanneer dit nodig is.
Kies de juiste zitbreedte
Om de juiste zitbreedte te kunnen bepalen van de rolstoel. Dient u de heupbreedte op te meten en hier 4 cm bij op te tellen. Vervolgens kiest u de zitbreedte die er het dichtste bij in de buurt komt.
Hoe wordt de D200 Split rolstoel geleverd?
De rolstoel wordt bij u thuisbezorgd in een doos. U hoeft alleen de rolstoel uit de doos te halen, de rugbekleding en het kussen te plaatsen en de voetsteunen aan de rolstoel te klikken.

Prijs:  389.00  (klik hier voor meer informatie