Rolstoel JoyRider – Elektrisch en makkelijk opvouwbaar | 8720299250321 | e-Ability

De rolstoel JoyRider is een elektrische opvouwbare rolstoel. De Joyrider is binnen 2 seconden in te klappen tot een klein pakket. Hierdoor past deze in vrijwiel iedere auto en mag hij zelfs meegenomen worden in het vliegtuig. De bediening gaat door middel van een zeer makkelijk te besturen joystick en is uitermate geschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. Op de bedieningsunit kunt u éénvoudig de snelheid aanpassen en zien hoeveel capaciteit de accu nog heeft. De JoyRider is aan de achterzijde voorzien van luchtbanden waardoor deze zeer comfortabel rijdt over diverse ondergronden zoals de stoep, op het gras of een verhard zandpad. De JoyRider elektrische opvouwbare rolstoel is verkrijgbaar in 2 kleuren (Zwart en Blauw). Verder is deze ook nog uit te breiden met extra accessoires zoals een transporttas, tasje voor aan de rugleuning, zitkussen etc.
Besturing van de JoyRider rolstoel
De JoyRider is voorzien van een joystick besturing welke zeer makkelijk te bedienen is. Zelfs met weinig kracht in de handen. Op het besturingskastje kunt u zien hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Dit wordt aangegeven door middel van lampjes. Ook kunt u op de besturingsunit de snelheid regelen, dit gaat éénvoudig door op het + of – teken te drukken.
Veilig remsysteem
Wanneer u de joystick loslaat remt de rolstoel automatisch af en staat deze binnen 1 meter stil. Hierdoor kunt u veilig uitstappen zonder dat de rolstoel wegrijdt. Ook bij het nemen van een helling of afrit blijft de JoyRider staan wanneer u de bediening loslaat. Dan staat deze automatisch in de parkeerstand en zal deze niet wegrijden.
De JoyRider is zeer wendbaar
Deze Joyrider elektrische rolstoel is zeer wendbaar en daarom uitermate geschikt om thuis of tijdens het winkelen te gebruiken. De Zinger JoyRider heeft een kleine draaicirkel en kan bijna om zijn as draaien.
De actieradius en oplaadtijd van de JoyRider
De JoyRider is uitgevoerd met een lithium-ion 10,5 Ah accu en heeft hierdoor een actieradius van max. 18 km. Dit is afhankelijk van een aantal factoren waaronder de bandenspanning, gewicht van de gebruiker en de weersomstandigheden. Wanneer u de accu wilt laden heeft u 2 mogelijkheden. U kunt de accu opladen door de laadstekker in het kastje van de joystick besturing te klikken. Wanneer u geen stopcontact in de buurt heeft van de rolstoel kunt u de accu uit de rolstoel halen en deze vervolgens op een andere plek in huis opladen door middel van de optionele verkrijgbare laadadapter. De laadtijd voor het volledig opladen van de accu bedraagt tussen de 4-6 uur.
Rijcomfort van de JoyRider elektrische rolstoel
De JoyRider rolstoel is achter uitgevoerd met luchtbanden waardoor deze een stuk comfortabeler rijdt. Zeker wanneer u de banden niet heel erg hard heeft opgepompt.
Unieke flexibele voetensteun
Door de beweegbare voetensteun van de JoyRider rolstoel kunt u tegen de zitting gaan staan om vervolgens te gaan zitten. De voetensteun zwenkt dan naar binnen, bij het uitstappen zet u uw hak tegen de voetensteun en duwt deze naar achteren om vervolgens veilig uit de rolstoel te kunnen stappen.
Het opvouwen van de rolstoel JoyRider
De JoyRider is binnen 2 seconden in te klappen. Dit gebeurt middels een staalkabeltje aan de achterkant van de rolstoel. Wanneer u hieraan trekt wordt deze ontgrendeld en vouwt u de JoyRider samen. Om de rolstoel weer uit te klappen trekt u wederom aan het kabeltje en kunt u deze weer met één beweging uitklappen.
Verkrijgbare kleuren van de elektrische rolstoel JoyRider
De JoyRider is verkrijgbaar in 2 trendy kleuren. Zo is deze in het zwart en blauw verkrijgbaar.

Prijs:  2945.00  (klik hier voor meer informatie