Rolstoel M1 (18,5 kg) | 3838664057903 | MultiMotion

Basic rolstoel
De MultiMotion M1 is een basic rolstoel, uitgevoerd met lekvrije banden die voorzien zijn van hoepels. Hierdoor heeft de gebruiker de mogelijkheid zichzelf voort te bewegen. Verkrijgbaar in twee zitbreedtes, 45cm en 50cm. Voor extra zitcomfort is de rolstoel uitgevoerd met een Nylon, 4 mm schuim gevulde zitting. Wanneer de rolstoel mee moet met bijvoorbeeld de auto, kunt u deze makkelijk inklappen door de zitting omhoog te halen.
De achterwielen van de MultiMotion M1 zijn niet afneembaar. De MultiMotion M1Plus is wel uitgevoerd met Quick Release achterwielen.

Redenen om te kiezen voor de rolstoel MultiMotion M1 (18,5 kg):
Goedkope rolstoel
Makkelijk in te klappen
Lekvrije polyurethaan banden
Verkrijgbaar in zitbreedte 45 cm en 50 cm
Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes
De rolstoel MuliMotion M1 is verkrijgbaar in twee zitbreedtes, 45 cm (standaard) en 50 cm. Om de juiste zitbreedte te bepalen, adviseren wij om de heupbreedte op te meten in een zittende positie. Wanneer u hier ±4 cm bij optelt, heeft u genoeg ruimte om te kunnen bewegen of voor eventueel een winterjas.
Hoe wordt de rolstoel MultiMotion M1 geleverd?
Wanneer u de MultiMotion M1 uit de doos heeft gehaald, klapt u de rolstoel uit. Vervolgens bevestigd u de voetsteunen op het frame en de rolstoel is klaar voor gebruik.

Prijs:  179.00  (klik hier voor meer informatie