Rolstoel M1plus (18,5 kg) | 7436910088068 | MultiMotion

Complete rolstoel van goede kwaliteit
De MultiMotion M1plus is de tweede generatie van de MultiMotion Rolstoel M1 reeks. In tegenstelling tot de eerste generatie MultiMotion M1 is de M1Plus uitgevoerd met afneembare achterwielen en in hoogte verstelbare handvatten. De M1plus is verkrijgbaar in twee zitbreedtes, 45cm en 50cm. Voor extra zitcomfort is de rolstoel uitgevoerd met een Nylon, 4 mm schuim gevulde zitting.

Redenen om te kiezen voor de MultiMotion M1plus (18,5 kg):
Makkelijk opvouwbaar tot een breedte van 23 cm
Afneembare voetsteunen
Lichtgewicht achterwielen met lekvrije polyurethaan banden
Makkelijk afneembare wielen (Quick-Release)
In hoogte verstelbare duwhandvatten

Makkelijk opvouwbaar
De rolstoel MultiMotion M1Plus is eenvoudig dubbel te vouwen, door de zitting omhoog te halen. De rolstoel heeft dan nog slechts een breedte van 23 cm.
Quick Release massieve achterwielen
De M1Plus is uitgevoerd met 24″ polyurethaan achterwielen. Hierdoor komt u nooit met een lekke band te staan en hebben ze altijd de juiste hardheid.
Wanneer de rolstoel mee moet met bijvoorbeeld de auto, zijn de achterwielen met een simpele handeling afneembaar. Dit maakt de rolstoel een stuk compacter om mee te nemen.
In hoogte verstelbare duwhandvatten
De duwhandvatten van de MultiMotion M1Plus zijn in hoogte verstelbaar van 93 – 103 cm. Om uw rug en schouders zo min mogelijk te belasten, adviseren wij de handvatten af te stellen op polshoogte.
Hoe wordt de rolstoel MultiMotion M1Plus geleverd?
De MultiMotion M1Plus wordt gratis bij thuisbezorgd. Wanneer u de rolstoel uit de doos heeft gehaald, hoeft u deze alleen nog uit te klappen en de voetsteunen op de rolstoel te bevestigen. De rolstoel is dan klaar voor gebruik.

Prijs:  198.00  (klik hier voor meer informatie