Rugband met baleinversteviging | 8692195889519 | Neo G

De Neo G Rugband met baleinversteviging is een rugband waarin 4 baleinen verwerkt zitten. Daarnaast wordt een extra elastische band meegeleverd die op de band bevestigd kan worden voor extra compressie en rugondersteuning aan beide kanten. Ideaal voor mensen die voor hun beroep of sport regelmatig moeten tillen. De rugband is geschikt voor een omtrek tot 132 cm. Meet de tailleomtrek voor de maximale maat.
Neo G braces zijn speciaal ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik door middel van unieke variabele compressietechnieken. Elk model heeft een universele maat. Door het super slim profile kunnen alle NEO G”! producten onder alle omstandigheden gedragen worden: tijdens het revalideren, het werk en sport.
Alle Neo G producten zijn CE en ISO 134852003 geregistreerd. Neo G ontwikkelde deze “1st Class Medical Devices” voor de orthopedische- en sportbranche. VCS staat voor Variable Compression Support. Iedere gebruiker kan op veilige wijze de juiste compressie bepalen zonder dat dit negatieve effecten heeft op de bloedcirculatie.

Kenmerken Neo G Rugband met baleinversteviging
unieke variabele compressietechnieken
continu warmtetherapie
duurzaam klittenband
super slim profile
altijd de gewenste ondersteuning op maat
rubber- en latexvrij
Geschikt voor een omtrek tot 132 cm

Prijs:  61.99  (klik hier voor meer informatie