SplitRider Elektrische opvouwbare rolstoel (12 kg) | 8720299250345 | e-Ability

De SplitRider is de nieuwe elektrische opvouwbare rolstoel van e-Ability. Op dit moment ook de lichtste elektrische rolstoel (12 kg) welke momenteel verkrijgbaar is. De SplitRider is bijna in alle opzichten gelijk aan de JoyRider. Zeer kleine draaicirkel, unieke voetensteun, makkelijk uitneembare accu en joystickbediening. Ook het inklappen van de elektrische rolstoel is binnen 2 seconden gebeurt. Waar de SplitRider zich in onderscheid ten opzichte van de JoyRider is dat deze de mogelijkheid heeft om de motor met wielen en accu los te koppelen van het frame waardoor het zwaarste stuk (rolstoel) maar 12 kg en het andere deel (motor met wielen en accu) slechts 9 kg weegt. De motor met wielen en accu is makkelijk los te koppelen van het frame van de rolstoel, dit gebeurt door middel van 2 draaiknoppen.

SplitRider rolstoel uit 2 delen
Het unieke aan de SplitRider elektrische rolstoel is dat deze uit 2 delen bestaat. Zo is de motor met wielen en accu los te halen van het frame. Dit gebeurt door 2 draaiknoppen los te draaien waarna u het gedeelte met motor, wielen en accu makkelijk van de rolstoel kunt pakken.

SplitRider – Lichtste elektrische opvouwbare rolstoel
De SplitRider bestaat uit 2 delen, waardoor deze de lichtste elektrische opvouwbare rolstoel is welke op dit moment verkrijgbaar. Doordat deze uit 2 delen bestaat is het zwaarste deel (Rolstoel) maar 12 kg en het andere deel (motor met wielen en accu) 9 kg. Hierdoor is de SplitRider door vrijwel iedereen makkelijk in en uit de auto te tillen.

SplitRider Elektrische rolstoel besturing
Deze rolstoel heeft een zeer licht te bedienen joystick, welke met 1 vinger te bedienen is. Op de joystick kunt u in 5 stappen de snelheid instellen met een maximum van 6 km/u. Verder kunt u op het bedieningspaneel de status van de accu aflezen. Dit wordt aangegeven door middel van gekleurde led lampjes. De joystickbesturing is zowel links als rechts op de rolstoel te plaatsen.

SplitRider meenemen op reis
Door zijn compacte formaat is de SplitRider elektrische rolstoel makkelijk mee te nemen op reis. Door een éénvoudige handeling klapt u deze samen. De accu van de SplitRider valt binnen de normen van luchtvaartmaatschappijen en mag dus gewoon mee. Wanneer u de SplitRider rolstoel mee wilt nemen met de auto of boot heeft deze zelfs de mogelijkheid om het motorgedeelte te ontkoppelen en van de rolstoel te pakken. Hierdoor heeft u 2 delen, de rolstoel slechts 12 kg en het deel met de motor wielen en accu slechts 9 kg. Waardoor de SplitRider door bijna iedereen in de auto of in de boot te tillen is.

Rijcomfort en veiligheid van de SplitRider lichtgewicht elektrische rolstoel

Rijcomfort
De splitRider rolstoel is aan de achterzijde voorzien van luchtbanden dit zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik van de rolstoel. De rolstoel is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. En voor diversen ondergronden.

Veiligheid
De SplitRider is uitgevoerd met een veilig remsysteem. Zodra men de joystick loslaat zal deze binnen een meter tot stilstand komen. Bij het nemen van bochten zal de rolstoel SplitRider automatisch snelheid minderen, om veilig de bocht te kunnen nemen.

Prijs:  3345.00  (klik hier voor meer informatie