TENA Discreet Normal Night – 20 stuks | TENA | 7322541185583

De TENA Discreet Normal Night is geschikt bij licht tot matig urineverlies, speciaal voor in de nacht. Het vocht wordt snel geabsorbeerd zodat u een droog gevoel ervaart. Geavanceerde microparels in het inlegverband zorgen ervoor dat ongewenste geurtjes worden voorkomen. De TENA Discreet Normal Night is een ideale aanvulling voor in de nacht als u overdag een van de producten van de groene TENA Discreet range gebruikt.

TENA Discreet Normal Night is een extra lang en breed incontinentieverband voor extra bescherming speciaal voor in de nacht. De achterzijde van de TENA Discreet Normal Night is 15% breder, het inlegverband is 25% langer en de TENA Discreet Normal Night is 45% meer absorberend dan bijvoorbeeld de TENA Lady Normal, voor extra bescherming tijdens het slapen. Zo komt u droog de nacht door! 

De TENA Discreet Normal Night is speciaal ontwikkeld voor een liggende houding. De zijkanten van het inlegverband bestaan uit elastische anti-lekrandjes zorgen ervoor dat het verband optimaal aansluit op uw lichaam en houden het verband goed op de plaats tijdens het slapen. Zo bent u ook goed beschermd als u tijdens het slapen veel woelt en beweegt. Zo wordt de kans op lekken geminimaliseerd en geniet u van een heerlijke nachtrust.

Voordelen van de TENA Discreet Normal Night:

  • Lie down Protection: Extra brede achterkant en extra lang ontworpen voor extra bescherming in liggende houding. Zo komt u vertrouwd droog de nacht door, zoals u van TENA gewend bent.
  • Drievoudige bescherming: de TENA Discreet Normal Night biedt drievoudige bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekker en ongewenste geurtjes.
  • Dermatologisch getest en vrij van parfum: De TENA Discreet Normal Night is uitvoerig getest op huidvriendelijkheid en huidveiligheid. 

Heeft u last van zwaardere incontinentie in de nacht? Dan past de TENA Discreet Maxi Night beter bij uw situatie.

Prijs:  7.79  (klik hier voor meer informatie