Toiletstoel / Po stoel Essex in hoogte verstelbaar demontabel | 5021196647317 |

De Essex toiletstoel / po stoel is een standaard toiletstoel met een verstelbare zithoogte van 49 – 70 cm. Dit model Essex stoel is demontabel, dat wil zeggen dat de toiletstoel uit elkaar te halen is door een klik-systeem. Hier door is deze makkelijk mee te nemen in de auto. De stoel is te gebruiken in de slaapkamer of badkamer. De zachte zitting van de stoel kunt u éénvoudig verwijderen. Onder de zitting bevindt zicht de toiletemmer met een inhoud van 5 liter. Deze is af te sluiten met de meegeleverde deksel. Wordt geleverd in de kleur grijs met wit. Maximale gebruikersgewicht 154 kg.

Waarom de Essex Toiletstoel / po stoel in hoogte verstelbaar kopen?
Stevige stoel
In hoogte verstelbaar 49 – 70 cm
De stoel is demontabel door klik-systeem
Zachte zitting en rugleuning
Incl. 5 liter toiletemmer
Max. gebruikersgewicht 154 kg

Optionele accessoires:
Toiletemmer zakken 50 stuks voor in de toiletstoel.

In hoogte verstelbaar
De Essex toiletstoel / po stoel is éénvoudig in hoogte te verstellen door de clips op het frame. De zithoogte waarop deze ingesteld kan worden is 49 – 70 cm

Uit elkaar te halen
Deze toiletstoel is makkelijk uit elkaar te halen door middel van een klik-systeem. Zo is de rugleuning van de stoel te verwijderen. Verder zijn de verstelbare poten te verwijderen, zodat u een compact pakketje overhoud om deze makkelijk mee te nemen. Ideaal wanneer u met de auto op vakantie gaat, of een dagje naar familie of vrienden.

Niet te gebruiken als douchestoel
De Essex in hoogte verstelbare toiletstoel is niet te gebruiken als douchestoel. Wanneer u dit doet zal de toiletstoel gaan roesten.

Hoe wordt de Essex toiletstoel geleverd?
Wanneer u de delen uit de doos heeft gehaald. Schuift u de vier poten in het frame. Deze worden vergrendeld met de meegeleverde clips. De rugsteun wordt in het frame geschoven, ook hiervoor zijn 2 clips meegeleverd om deze vast te zetten. Wanneer u dit heeft gedaan worden de verstelbare poten op de juiste hoogte afgesteld en de toiletemmer geplaatst. En de toiletstoel is klaar voor gebruik.

Prijs:  109.00  (klik hier voor meer informatie