Transportrolstoel M9 (15 kg) | 3838720369315 | MultiMotion

Uw rolstoel voor incidenteel gebruik
De MultiMotion M9 is een comfortabele lichtgewicht transportrolstoel. Ondanks het lichte gewicht is de transportrolstoel uitgevoerd met een sterk frame. Door het sterke frame heeft de transportrolstoel een maximaal gebruikersgewicht van 125 kg. Ook is de MultiMotion M9 uitgevoerd met een horizontaal inklapsysteem, waardoor de rolstoel in ingeklapte stand nog slechts 20 cm breed is. Om de transportrolstoel nog compacter te maken kunnen eventueel ook de voetsteunen makkelijk afgenomen worden. Ideaal voor transport.

Redenen om te kiezen voor de transportstoel MultiMotion M9 (15 kg):
In hoogte verstelbare handvatten
Gemakkelijk afneembare voetsteunen
Anti-lek polyurethaan banden
Ideaal voor transport
Max. gebruikersgewicht: 125 kg
Verkrijgbaar in 2 verschillende zitbreedtes, 45 en 50cm.

In hoogte verstelbare handvatten
De MultiMotion M9 heeft in hoogte verstelbare handvatten. Hierdoor kan de begeleider een goede houding aannemen tijdens het duwen.
Anti-lek polyurethaan banden
De banden van de MultiMotion M9 zijn van zacht rubber. Hierdoor kunnen ze niet lek en hebben ze altijd de juiste hardheid.
Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes
De transportstoel M9 is verkrijgbaar in de zitbreedte 45 cm en 50 cm. Om voldoende ruimte te hebben om te bewegen en voor eventueel een winterjas, adviseren wij om de heupbreedte van de gebruiker op te meten en hier ±4 cm bij op te tellen.
Hoe wordt de transportrolstoel MultiMotion M9 geleverd?
De MultiMotion M9 wordt voorgemonteerd en gratis in doos bij u thuisbezorgd. Wanneer u de transportstoel uit de doos haalt, klapt u deze uit en bevestigd u de voetsteunen. De transportrolstoel is dan klaar voor gebruik.

Prijs:  199.00  (klik hier voor meer informatie