Verbandschoen Victory – Zwart Unisex | 5600316310456 | Nature Comfort

De Victory verbandschoenen zijn een oplossing bij een ontsteking in de voet, matige enkelstabiliteit, misvormde voeten, zoals
Heeft u last van een ontsteking in uw voet, matige enkelstabiliteit of blijvende postoperatieve oedeem? Dan zijn de luxe Victory Verbandschoenen een geschikte oplossing. De Victory Verbandschoen zijn ook zeer geschikt bij: klauwtenen, hallux valgus of reumatoïde artritis in de voeten.
Door de lange opening aan de voorkant en de opening aan de achterkant is de Victory Verbandschoen zeer eenvoudig aan te trekken. Beide sluitingen van de verbandschoenen zijn van klittenband, hierdoor sluiten de sloffen perfect aan op de voet. Daarnaast hebben de Victory Verbandschoenen een brede schacht en pasvorm met een zachte uitneembare binnenzool. Het hoge model zorgt voor extra versteviging en stabiliteit bij de enkel. De Victory Verbandschoen heeft een stevige anti-slip zool en een zachte binnenzool die uitneembaar is.
De voering van de Victory Verbandschoenen zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Verder is de verbandschoen geschikt voor zowel dames als heren (unisex) en wasbaar tot 30°C.
Voordelen Verbandschoenen Victory:
Hoog model
Eenvoudig aan te trekken door de lange opening
Opening aan de achterkant voor goede aansluiting
Extra versteviging bij de enkel voor een goede stabiliteit
Verstelbare klittenband sluiting
Brede schacht en pasvorm
Zachte uitneembare binnenzool
Stevige anti slip zool
Unisex, geschikt voor heren en dames
Voering 80% katoen, 20% polyester
Wasbaar tot 30°C
Zeer geschikt bij de volgende indicaties:
Reumatoïde artritis in voeten
Misvormde voeten, zoals klauwtenen of hallux valgus
Ontsteking en pijnlijke voorvoet
Blijvende of postoperatieve oedeem
Matige enkelinstabiliteit

Prijs:  89.00  (klik hier voor meer informatie