Wandbeugel verstelbaar met zuignap veiligheidsindicator | 4250254400736 | Mobeli

De Mobeli wandbeugel verstelbaar met zuignappen is een zeer betrouwbare hoge kwaliteit beugel voor het plaatsen in de badkamer of toilet. Door de veiligheidsindicators kunt u precies zien wanneer de beugel opnieuw bevestigd dient te worden. De Mobeli verstelbare wandbeugel is verkrijgbaar in verschillende lengtes zodat u altijd de juiste beugel heeft.

Zeer betrouwbaar, zonder boren
Het gepatenteerde Mobeli® systeem van ROTH is een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren!
Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en volgens Duitse TÜV richtlijnen getest. Ze hebben een zeer grote hechtkracht en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Veiligheidsindicator
De Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de verstelbare beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel!

Overal te plaatsen
Mobeli® wandbeugels, een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. Te bevestigen op een gladde en vlakke ondergrond.

Makkelijk te plaatsen
Deze verstelbare mobiele wandbeugel is snel en eenvoudig te bevestigen en even makkelijk los te maken. De beide zuignappen hebben een doorsnede van 120 mm en zijn eenvoudig op een gladde poriëndichte oppervlakte te bevestigen. Aandrukken, de kiephendel overhalen en klaar!

De Mobeli wandbeugel verstelbaar is demonteerbaar
Mobeli mobiele wandbeugels zijn eenvoudig uit elkaar te halen en mee te nemen. Ideaal voor als u op vakantie gaat. De zuignappen kunt u verwijderen door een kliksysteem.

TÜV-SÜD keurmerk en Nominale belasting
De mobiele wandbeugel mag uitsluitend van het Duitse TÜV-SÜD keurmerk worden voorzien als het de volgende testen goed doorstaan heeft:
Het product heeft een nominale belasting die 1,5 keer zo hoog is (75 kg nominale belasting komt overeen met 112,5 kg testbelasting) tijdens een voorgeschreven tijdsduur.
Het product doorstaat 15.000 keer de gesimuleerde belasting op de wandbeugel waaruit blijkt dat de wandbeugel betrouwbaar en duurzaam is.

Met de aangegeven maximale nominale belasting wordt de maximale belasting van het product bedoeld, niet het maximale gewicht van de gebruiker!

Prijs:  204.99  (klik hier voor meer informatie